Haneul
 
Förening för dig som gillar koreansk populärkultur

Om Haneul

Haneul är en ideell förening som startades september 2021. Vi är anslutna till spel- och nördförbundet Sverok. Varje år har Haneul ett årsmöte där medlemmarna tillsammans sätter mål och önskningar om aktiviteter, och sedan en styrelse som ska genomföra det och ta hand om föreningen under årets gång. Föreningens namn "Haneul" kommer från koreanskans ord för "himmel". Medlemmarna i föreningen har namnet "Byeol", som betyder "stjärna" på koreanska. Att bli medlem är helt gratis, och bestäms av medlemmarna på årsmötet. Alla medlemmar har tillgång till tävlingar, evenemang och rabatter.

Haneul har sitt säte i Örebro, men är en nationell förening. Vilket betyder att det inte spelar någon roll vart i Sverige du bor eftersom vi både har fysiska och digitala evenemang. Vårt huvudförbund Sverok är en ungdomsorganisation, men alla får vara med, även om du inte längre identifierar dig som ungdom. Vår huvudplattform är Discord, men vi uppdaterar även på Instagram och Facebook.

Föreningen har en lokal på Slottsgatan 13A i Örebro som är öppen under specifika evenemang. Öppettider skrivs ut i Discord och Instagram.

Haneul är HBTQIA+ och NPF vänliga. Vi strävar efter att alla ska känna sig trygga och inkluderade i alla våra forum.


Styrelsen 2024

Ordförande Saga Hoffrén Pihl

Kassör Evelina "Maro" Ferbrache

Sekreterare Cassandra "Cass" Sekobon

Ledamot: Mira Ridal


Kontakta oss