Haneul
 
Förening för dig som gillar koreansk populärkultur

Bli en byeol!

Våra medlemmar kallas "Byeol", som betyder "Stjärna" på koreanska, och det valde vi för att vi ville att medlemmarna skulle vara i fokus, och att alla skiner på sina egna unika sätt. Att bli en Byeol är helt gratis, och medlemskapet måste förnyas av dig varje nytt kalenderår. Du får ett mail och sms i början av varje år för att förnya medlemskapet.

Alla är välkomna att bli medlemmar i Haneul, men vi fokuserar primärt på ungdomar. Är du under 26 år, får vi bidrag från vår huvudorganisation Sverok. Bidraget gör att vi kan t.ex genomföra fler event som Random Play Dances, anordna mer tävlingar, etc. Det är tack vare ditt medlemskap som gör det möjligt för oss att skapa verksamhet efter medlemmarnas önskemål. Det är därför vi ibland gör speciella event enbart för våra medlemmar, som för att tacka för att ni hjälper oss! Bidragen vi får går 100% till föreningen och redovisas varje år på årsmötet. Läs mer om föreningen på "Om Haneul".

För att bli medlem klicka på bilden nedanför så kommer du till vårt medlemssystem eBas: 


Q&A

Q: Varför behöver ni mitt personnummer? 

A: Svaret är simpelt - Haneul använder inte uppgifterna till någonting. Men för att få ekonomiskt bidrag från bla. Sverok, måste vi bevisa att våra medlemmar finns på riktigt. Vi använder eBas som medlemsplattform, som många ungdomsorganisationer, som alla följer GDPR och skyddar dina uppgifter!


Q: Måste jag vara medlem för att delta på event?

A: Ibland! Vissa event är bara för våra medlemmar, men då står det "bara för medlemmar" i vår marknadsföring.


Q: Vad måste jag göra som medlem?

A: Ingenting! Vill du engagera dig och komma på event är du välkommen, men vill du bli medlem bara för att stötta oss går det också jättebra! Men medlemmar måste inte göra något speciellt i föreningen.


Q: Vad kostar det?

A: Gratis! Medlemmarna bestämmer avgiften på årsmötet varje år, och för 2024 bestämdes det att det skulle vara gratis!