Haneul
Förening för dig som gillar koreansk populärkultur

Varför ska jag bli medlem?

Våra medlemmar kallas "Byeol", som är "Stjärna" på koreanska, och det valde vi för att vi ville att medlemmarna skulle vara i fokus, med alla sina olika sätt att skina på. Att bli en Byeol är helt gratis, och medlemskapet måste förnyas av dig varje nytt kalenderår.

För varje medlem under 26 år, får vi bidrag från vår huvudorganisation Sverok. Bidraget gör att vi kan t.ex genomföra fler event, skapa bättre rabatter, anordna mer tävlingar, etc. Det är tack vare ditt medlemskap som gör det möjligt för oss att skapa verksamhet efter medlemmarnas önskemål. Det är därför vi ibland gör speciella event enbart för våra medlemmar, som för att tacka för att ni hjälper oss! Bidraget går 100% till föreningen och redovisas varje år på årsmötet. De kostar dig inget alls - så det finns inget att förlora!

Klicka här för att bli en Byeol!


Vad gör ni med mina personuppgifter?

Några är oroliga över varför vi behöver ha personnummer, adress, telefonnummer, etc - och undrar vad vi ska använda dem till. 

Svaret är simpelt - Haneul använder inte uppgifterna till någonting. 

Men när ni registrerar er som medlem och uppger ert personnummer så garanterar ni att ni finns på riktigt och att vi inte hittar på medlemmar som egentligen inte finns. Det föreningen kommer använda internt är ditt telefonnummer samt e-mail för att kontakta dig med nyheter och erbjudanden från föreningen. Sedan är vi också nyfikna på vilken stad du bor i - så vi vet vart vi kan anordna nästa event!

Sverok och Haneul följer lagen om GDPR, och dina uppgifter är skyddade hos oss!